- Συνελήφθησαν το απόγευμα του Μ. Σαββάτου στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 29 και 57 ετών, γιατί λίγο νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού χρήματα και κινητό τηλέφωνο.
- Την ίδια ημέρα συνελήφθη, χθες (30.4.2016), στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 27χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
- Συνελήφθη, το βράδυ της Μ. Παρασκευής (29.4.2016), στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), 29χρονος, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκε σε οικία και αφαίρεσε χρήματα. Όπως επιπλέον προέκυψε, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ο 29χρονος, την 28.4.2016, στην Αρκαδική πρωτεύουσα, μπήκε σε οικία ηλικιωμένης και αφαίρεσε χρήματα.
Ροη ειδησεων
- Βιβλιοπαρουσίαση: “Chav / Αλληλεγγύη από τα υπόγεια”
- Εξόρμηση ενημέρωσης του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων & Ποτών
- Παιδικά Χωριά SOS: “ΠαίΖΩ- ΔιασκεδάΖΩ- ΞεχωρίΖΩ”
- Εκδήλωση για την αρτηριακή πίεση στο Διοικητήριο Καλαμάτας
- Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
- “Η κλιματικά ουδέτερη οικονομία είναι όρος επιβίωσης”
- Αυτοψία στην πλατεία Υπαπαντής ενόψει της έναρξης των ανασκαφών
- Ευθύνες στον Πρόεδρο του ΠεΣυΠ από την Αντωνία Μπούζα